Använd mobiltelefonen för att upprätta avtal

Idag använder nästan alla människor en mobiltelefon dagligen och det beräknas finnas omkring 15 miljarder enheter i världen. Även om det finns olika typer av mobiltelefoner klarar de flesta av att skicka meddelanden, läsa e-post, surfa på nätet. Med smartphones kan du använda appar för att skicka pengar, redigera bilder och mycket annat. Mobiltelefonen används även för affärsändamål och blir en allt mer avgörande del av alla företag. Företag bör omfamna denna fantastiska teknologi och dra nytta av fördelar den kan medföra i verksamheten.

Med mobiltelefonen blir det lättare för företag att använda applikationer och plattformar för att effektivisera arbetet. En viktig del som kan optimeras är automatiserade lösningar för att optimera avtalshanteringen. Allt fler företag inser fördelarna med att använda den molnbaserade plattformen Precisely för hela företagets avtalsbehov.

Fördelar för företag att använda mobiltelefoner

Mobiltelefonen har en mängd olika fördelar som effektiviserar arbetet och ökar produktiviteten, tre av dessa är:

1. Enklare kommunikation – Den kanske mest uppenbara fördelen med att använda mobiltelefonen är att den förenklar kommunikationen. Eftersom en mobiltelefon är kompakt, trådlös och lättviktig kan den enkelt bäras med överallt.

2. Bättre marknadsföring – Du behöver inte längre sitta framför en dator för att marknadsföra företagets produkter och tjänster. Mobiltelefonen låter dig genomföra marknadsföring från vilken plats som helst i världen.

3. Smidigare produktion – Mobiltelefonen gör det lättare än någonsin att producera innehåll och publicera online, allt från bilder till videor som kan användas till din marknadsföring.

Hantera företagets avtal från mobiltelefonen

Mobiltelefonen är särskilt användbar för att samarbeta med affärspartners och kollegor på distans, oavsett om du är ute på vandring eller väntar på taxin till flygplatsen. Mycket tid och pengar kan sparas på att använda smarta digitala lösningar genom mobiltelefonen. Bara för några decennier sedan skulle det ha varit otänkbart att upprätta avtal utan att träffas och utan en fysisk underskrift. Numera möjliggör digitala avtalshanteringssystem som Precisely denna del genom några knapptryck på mobiltelefonen! Digitala avtal är utan tvekan ett måste för framtidens företag som vill vara konkurrenskraftiga. Precis som namnet antyder innebär digitala avtal att avtal skapas, arkiveras och signeras digitalt. Även om Preciselys plattform genererar automatiska mallar för vanliga och återkommande avtal, så fortsätter avtalen att behålla samma kontroll och kvalitet som tidigare.

Några av de främsta fördelarna med digitala avtal är att det:

  • Minskar behovet av att träffas ansikte mot ansikte.
  • Ökar möjligheterna för att upprätta många fler avtal.
  • Skapar avtal mycket snabbare än tidigare.
  • Låter dig upprätta avtal från valfri plats i världen.

Minskar företagets pappersförbrukning

En annan fördel med digitala avtal som inte ska underskattas är att de minskar pappersförbrukningen i företaget. Eftersom alla avtal lagras digitalt behöver du inte fylla kontorets pärmar och skrivbordslådor med avtal. Det här slösar inte bara på papper och bläck, utan också värdefullt utrymme som kan användas till annat. Just på grund av denna anledning är Preciselys molnbaserade plattform så bra. Eftersom den är molnbaserad kommer du inte förlora avtalen om din mobiltelefon är oskyddad och går sönder. Plattformens molnbaserade arkiv samlar alla avtal på en enda plats och låter dig hitta specifika avtal på bara några sekunder. Borta är dagarna då du behövde spendera tid på att leta efter gamla avtal. Kom igång med Precisely redan idag och boka en demo online via hemsidan!

Rekommenderade artiklar