Skydda mobilen på bästa sätt

Ordet ”mobil” betyder något som är rörligt, och när det kommer till telefoner är det mer sant än någonsin. Mobilen får verkligen hänga med precis överallt, och det finns hur mycket som helst som du kan göra med den förutom att prata och messa.

Av just den anledningen är det extra viktigt att du satsar på att skydda din telefon så väl som möjligt. Du kan beställa hem allt enkelt hos billigamobilskydd och här hittar du dessutom bra skydd till din surfplatta och massor av tillbehör som laddare, hörlurar och minneskort.

Börja med skalet

Det första du bör skaffa till din mobil är ett skal som ger bra skydd. Se till att du får ett skal som passar precis till din mobil eftersom alla modeller är individuella. Välj dessutom gärna ett mjukt material som inte glider ur handen lätt om du vet med dig att du använder telefonen mycket. Med ett skärmskydd slipper du sprickor och rispor, och kan åtnjuta mobilens många funktioner på bästa möjliga sätt. Idag är det till exempel mycket vanligt att spela spel på mobilen och på senare år har de virtuella brädspelen blivit populära. Då gäller det att både skärmen och mobilens teknik är på topp. En annan bra produkt är en så kallad mobilhållare som är en liten rund pryl som du sätter på baksidan och som ger dig ett bättre grepp. Tyvärr händer det ofta att folk tappar sina telefoner, och även om det finns sätt att rädda dem på, till och med om de hamnat i vatten, är det ändå alltid bäst att inte tappa dem i första taget. Mobilhållare kommer i olika varianter och om du vill kan du skaffa en med ring på som du kan trä fingret igenom. Tryggare än så kan det knappast bli.

Olika typer av fodral

Eftersom mobilen följer med överallt kan det vara smart att också använda den som en plånbok. Det finns två fördelar med den typen av mobiltillbehör: dels glömmer du inte bort den lika lätt, dels sparar du plats genom att slippa gå omkring med mobilen och plånboken. Det finns enormt många fina färger, material och mönster och du kan välja varianter med en eller flera fickor för kort och kontanter. Ett bra tips för dig som brukar förvara mobilen i handväskan är att välja ljusare färger så att den syns när du letar efter den – ett svart fodral är i princip omöjligt att hitta i en mörk väska. Det är också kul att välja lite annorlunda motiv och bilder som uttrycker din smak och din personlighet – inte för att det skyddar mobilen bättre utan bara för att det är kul.

Rekommenderade artiklar