Smart användning av mobilen i bilen

Det finns flertalet olika sätt att använda mobiltelefonen både smart och säkert under färd i bilen. Mobilen har onekligen flertalet fördelar, inte bara för den riktigt teknikintresserade utan faktiskt för alla. Här har du möjlighet att både kommunicera och använda din enhet som källa till uppspelning av musik.

Det börjar med en bil

Först behöver du självklart en bil, om du inte redan äger en sådan. Du kan med fördel köpa begagnad bil om du föredrar det framför en helt fabriksny. Hos Holmgrens bil har du stora möjligheter att hitta det du söker; här finns ett stort sortiment begagnade bilar i alla prisklasser. Har du inte redan bil kanske det kan vara läge att byta upp sig? Behöver du en ny mobil kan det även här vara läge att kika på en begagnad sådan – gärna tillsammans med ett snyggt mobilskal och andra tillbehör.

Mobil för smidigt handhavande

Vilka användningsområden har du då för din mobiltelefon i bilen? Att ringa är förstås den uppenbara nyttan. Många bilar har stöd för Bluetooth, där du kan koppla bilen trådlöst mot bilens ljudanläggning och därefter kunna sköta dina samtal med enkelhet. Du slipper med andra ord hålla luren mot örat, något som dessutom numera är olagligt under färd, men du behöver heller inte krångla med en trasslig kabel med öronsnäcka.

Har du musik lagrad på din mobil har du många gånger möjlighet att spela upp den via din bilstereo, antingen via Bluetooth eller genom att koppla in mobilen direkt till stereon via USB.

Börja dock med att köpa en begagnad bil hos Holmgrens och leta gärna upp en bil som möjliggör smidig uppkoppling för trådlös användning!

Mobiltelefoner

Rekommenderade artiklar