Begagnad mobil

Kvaliteten på mobiler har gått upp men så har också priset. Eftersom de nyaste mobilerna för det mesta endast har några få nyheter väljer många idag att köpa en begagnad mobil istället. Förutom att den begagnade mobilen är betydligt billigare kommer du att få en smartphone som är nästan lika bra som den nyaste modellen.

Säkrast är att handla från en av de många företag som säljer begagnade mobiler. När du köper från ett företag är mobilen genomgången och återställd av proffs, mobilen kommer med garanti och den är inte stulen. Att köpa en ganska dyr smartphone från annons är ett riskabelt köp och om du senare upptäcker problem med mobilen kommer du att få bekosta reparationen själv. Det kan vara tryggare att köpa en begagnad mobil från vänner eller familj (när de byter till en nyare modell). Fördelen är att du känner den som säljer mobilen till dig.

Många har inte råd att köpa en ny smartphone så den begagnade marknaden fyller en viktig funktion. För barnfamiljer som behöver köpa mobiler till barnen är det betydligt mer ekonomiskt att köpa begagnat. En annan viktig anledning är att du hjälper till att spara på miljön när du fortsätter att använda en fullt fungerande mobil.

Rekommenderade artiklar