Finns det trendiga och veganska mobilskal?

Det finns många faktorer att väga in när du väljer nytt mobilskal till din mobil. Det ska skydda din mobil om du råkar klanta dig samtidigt som du säkert vill att det är trendigt och går i linje med din personliga stil. Därutöver finns det en annan hjärtefråga som många väger in i sina inköp, och det är hur djurvänliga produkter är. Att välja veganskt i de flesta inköp är önskvärt för många, och du behöver inte välja mellan ett trendigt och veganskt mobilskal.

Här hittar du trendiga Iphone 12 skal i silikon som dessutom är gjorda av veganskt material, och därmed utgör ett snällare alternativ för djuren. Mobilskalen är dock mer än så, de är nämligen både trendiga och gör din mobil till en accessoar i din egen stil. Så visst går det att hitta mobilskal som både är trendiga och är gjorda av veganskt material.

Vilka färger finns Iphone 12 skal i?

Det finns en uppsjö av Iphone 12 skal att välja mellan, så det finns goda chanser att välja ett skal som passar din personliga stil väl. Silikonskal till Iphone finns i många olika trendiga färger, och de har även en design som passar de flesta tillfällen. Därutöver är även seethru-skal populära, och även de finns i veganskt material så du kan med gott samvete även välja bland dem.

Matcha med vegansk plånbok

På samma plats hittar du även veganska plånböcker, så att du kan förvara dina betalkort med stil. De finns i flera trendkulörer och du har därför möjlighet att matcha plånboken med ditt mobilskal.

Gör din mobil personlig

Ett annat sätt att få din mobil att utmärka sig, är att använda stickers med motiv som matchar din stil eller som helt enkelt gör dig glad. Naturligtvis tas alternativet upp eftersom det faktiskt finns veganska stickers. Så är du ute efter små personliga stickers och endast handlar veganskt, behöver du inte tumma på dina värderingar för att få din mobil att sticka ut.

Så hittar du veganska mobiltillbehör

För den som inte är vegan men ändå utgår från att handla så mycket veganskt som möjligt, kan det vara svårt att veta vad som verkligen är veganskt. Det finns många produkter som kunder antar är veganska, men som dessvärre inte är det. Som alltid bör du därför kolla på varje enskild produkt för att läsa om det verkligen är en vegansk produkt Då vet du med säkerhet att du får ett veganskt mobilskal. Företag som tar veganska produkter på allvar, märker antingen ut det på webbsidan så att det framgår om allt är veganskt eller skriver om produkten är vegansk i den enskilda produktbeskrivningen. Cruelty free är en annan märkning som innebär att produkten inte får ha testats på djur, den innebär dock inte att varan är vegansk så det gäller att kolla noga och att läsa på om det är just veganska produkter du är ute efter.

Rekommenderade artiklar