Fixa företagets verksamhetsplaneringen i mobilen

Att driva ett företag är att konstant behöva fokusera på verksamhetsplanen, vare sig du tänker på det eller inte. För att utveckla företaget bör både du och dina medarbetare enkelt kunna arbeta och ha samma mål.

Verksamhetsplanering

Verksamhetsplanering är ett sådant ord som ofta används, men inte nödvändigtvis implementeras. Ibland för att det inte finns nog med tid, andra gånger för att man inte tänkt igenom verksamheten på riktigt, men vanligtvis för att det inte finns en bra struktur för att utveckla verksamheten. Det bästa är digitala lösningar där alla som jobbar på företaget använder en plattform som hjälper dem att kommunicera och arbeta på samma projekt. Direkt i mobilen. Du löser en uppgift relaterad till marknadsföring och alla dina medarbetare kan omgående se att problemet är löst. Smidigt, effektivt och tidsbesparande. Gå in på Stratsys och använd deras plattform för verksamhetsplanering som verkligen kommer leda företaget in i framtiden.

Planera och arbeta i mobilen

Både du och dina medarbetare har med sig mobilerna överallt. Därför är det smart att planera och arbeta mycket i mobilen. Inte nödvändigtvis själva detaljarbetet, men att ni kommunicerar på ett bättre sätt än genom att skicka sms och mejl när en uppgift är klar. Många gånger är ni flera personer som tillsammans ska lösa en uppgift. Ni har skrivit in marknadsföring, fixa ett avtal eller att ni ska anordna ett event i er verksamhetsplanering. För att uppgiften ska bli klar måste ni lösa flera mindre uppgifter i rätt ordning.

Genom att använda digital planering, som alla har tillgång till, kan alla omgående se hur långt ni kommit med ett mål. När person A gjort sin del kan person B fortsätta. I apparna har ni också samma dokument, så ni slipper mejla eller sms:a att ni har skickat dokumentet. Arbetet blir mycket mer strömlinjeformat, samtidigt som alla medarbetare vet vad ni håller på med. Mer transparens och en möjlighet att olika problem snabbare aktualiseras och blir lösta. Det är också skönt att ha tillgång till all information i mobilen. Då kan du uppdatera dig om olika projekt under en resa, utan att ringa ett enda samtal.

Rekommenderade artiklar